.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Getty

Voorschotfactuur van 7.000 euro voor jong gezin was ‘menselijke fout’, aldus energieleverancier Mega. “Maakt niet meer uit, wij stappen over”

Asse“Er lijkt iets fout te zijn gelopen, ik zal de voorschotfactuur opnieuw terugbrengen tot 1.280 euro.” Of hoe het koppel uit Asse dat plots 6.840 euro diende te betalen, maandag alsnog een ‘tegemoetkoming’ van energieleverancier Mega kreeg. Meer zelfs: liefst 350 gezinnen zouden afgelopen weekend een overdreven hoge factuur gekregen hebben na wat Mega nu een “menselijke berekeningsfout” noemt.

 1. RECONSTRUCTIE. Man die zich hele dag opsluit in appartement is geen onbekende voor politie: “Broer en moeder gingen lopen voor zijn geweld”
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE. Man die zich hele dag opsluit in apparte­ment is geen onbekende voor politie: “Broer en moeder gingen lopen voor zijn geweld”

  Relegem is normaal een deelgemeente van Asse waar de meesten gewoon doorrijden om de files op de R0 te ontwijken. Maar vandaag werd het dorp van de buitenwereld geïsoleerd. Omdat hij uit huis werd gezet, verschanste een man zich meer dan zeven uur lang in zijn appartement, tot de speciale eenheden hem met behulp van verfkogels overmeesterden. Volgens buurtbewoners zou de man al langer psychische problemen hebben: “Toch één keer per maand zagen we de politie hier staan.”
  Asse
 2. Kandidaat-prins Vincent (38) krijgt volledige steun van gezin: “Er komt geen klassiek campagnebal, ik ga het anders aanpakken”
  PREMIUM

  Kandidaat-prins Vincent (38) krijgt volledige steun van gezin: “Er komt geen klassiek campagne­bal, ik ga het anders aanpakken”

  ‘Eén keer en dan nooit meer’, dat heeft kandidaat-Prins Carnaval Vincent Van Caekenberghe (38) aan zijn vrouw Karlien beloofd. In een stampvol café De Kat in Aalst zong hij voor het eerst zijn campagneliedje. “Ik ga geen klassiek campagnebal organiseren. Het zal iets atypisch zijn”, zegt Vincent, die vertelt waarom hij graag Prins Carnaval wil worden.
  Aalst
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.