Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © shutterstock_589725314

Vind innerlijke rust tijdens deze Stiltewandeling

KobbegemNood aan een momentje voor jezelf om mentale rust te nemen? Steven De Winter organiseert verschillende Stiltewandelingen onder het motto: ‘Ervaar de kracht van de natuur en herontdek jezelf!’ De volgende avondwandeling zal doorgaan op dinsdag 16 augustus in Kobbegem. 

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Fietstocht naar Brussel en balkonviering op Grote Markt voor Remco Evenepoel: “Tijdens de huldiging als ereburger is iédereen welkom”
  Play
  Dilbeek/Brussel

  Fietstocht naar Brussel en balkonvie­ring op Grote Markt voor Remco Evenepoel: “Tijdens de huldiging als ereburger is iédereen welkom”

  Remco Evenepoel wordt op zondag 2 oktober gehuldigd als ereburger in Dilbeek. Maar voor het 22-jarige ‘wonderkind’ uit Schepdaal mag het nog nét iets specialer zijn. Een grote huldiging voor alle supporters uit België volgt vanop het balkon van het Brussels stadhuis op de Grote Markt. Maar eerst is iedereen ook nog welkom in Dilbeek, waar supporters hem per fiets kunnen volgen naar Brussel. “Trek jouw mooiste Belgische, rode of wereldkampioen kledij aan”, klinkt het.
 2. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Asse (al) wakker van de Rode Duivels? “Het verschil tussen een zomers en winters WK is enorm”
  PREMIUM
  Asse

  WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Asse (al) wakker van de Rode Duivels? “Het verschil tussen een zomers en winters WK is enorm”

  Over twee maanden spelen onze Rode Duivels het WK voetbal in Qatar, maar daar lijkt Asse op dit ogenblik nog niet echt wakker van te liggen. Dat blijkt uit een rondvraag. De energiecrisis maakt iedereen heel voorzichtig, maar ook een andere factor kan grote parten spelen. “Wie wil er nu buiten voetbal kijken wanneer het sneeuwt?”, klinkt het. Wordt het een winters voetbalfeest in mineur? Of valt er toch iets uit de bus?