Bij de zoekactie werd ook een speurhond met geleider van de federale politie ingezet.
Volledig scherm
Bij de zoekactie werd ook een speurhond met geleider van de federale politie ingezet. © Tom Vierendeels

Vier verdachten sloegen op de vlucht na achtervolging die van Hekelgem tot Asse ging

Asse/AffligemDe lokale politiezone TARL heeft dinsdagavond meer informatie gegeven over de achtervolging en zoektocht van maandagnamiddag in Asse. Daar was geen sprake van een man met een jonger meisje zoals eerder bericht, maar van vier verdachten. De auto wordt gelinkt aan een inbraak in West-Vlaanderen.

1 reactie

 • Hadewijch De Vidts

  1 jaar geleden
  Eigenlijk zouden er wel meer speurhonden moeten zijn . Dan is er meer kans om mensen op te sporen .
 1. Van je helden uit #LikeMe tot een hoogteparcours: 7 fijne activiteiten voor een zalige zomervakantie in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van je helden uit #LikeMe tot een hoogtepar­cours: 7 fijne activitei­ten voor een zalige zomervakan­tie in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De zomervakantie is aangebroken. Twee maanden lang mag de boekentas in de kast en ligt er geen huiswerk te wachten. Maar wat moet je dan doen met al die vrije tijd? Onze redactie helpt je verder met zeven leuke activiteiten voor kinderen die deze zomer op de planning staan in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van een hoogteparcours tot een kinderboerderij, laat je inspireren door onze tips.
 2. Mort Subite kan starten met brouwen dankzij levering 45 ton Belgische krieken: “Sappiger en frisser dan andere jaren”
  Play
  PREMIUM
  Asse

  Mort Subite kan starten met brouwen dankzij levering 45 ton Belgische krieken: “Sappiger en frisser dan andere jaren”

  Bij brouwerij Mort Subite in Kobbegem (Asse) is dinsdagochtend de allereerste levering Belgische krieken van het jaar toegekomen. Deze week wordt in totaal maar liefst 45 ton aan verse krieken verwacht. Meesterbrouwer Bruno Reinders (56) werkt al 37 jaar in de brouwerij en toont ons het proces vanop de eerste rij. “Rond oktober kunnen we starten met bottelen”, vertelt hij.