VIDEO. Staatracer gaat uit de bocht in Zellik... en maakt terwijl TikTok-filmpje
Volledig scherm
VIDEO. Staatracer gaat uit de bocht in Zellik... en maakt terwijl TikTok-filmpje © rv

VIDEO. Straatracer gaat uit de bocht in Zellik... en maakt ondertussen TikTok-filmpje

AsseHet filmpje werd gepost op 16 augustus en behaalde intussen bijna een miljoen views op TikTok. Op de beelden zien we de passagier filmen hoe de chauffeur door de straten van Zellik crosst.

 1. NSB-voorzitter Louis (88) praat na hartstilstand: “Geen woorden voor wat brandweermannen deden”
  PREMIUM
  Asse

  NSB-voorzitter Louis (88) praat na hartstil­stand: “Geen woorden voor wat brandweer­man­nen deden”

  Het lachen is Louis Van de Gucht (88) duidelijk nog niet verleerd wanneer we hem thuis opzoeken. Lachen en grapjes maken kan hij nog als de beste. Maar een kleine drie maanden geleden zag het er voor hem minder rooskleurig uit. Als voorzitter van de Nationale Strijders Bond (NSB) Asse was hij aanwezig bij de 11 novemberviering toen hij een hartstilstand kreeg. Klaroenblazers van de brandweer konden hem gelukkig reanimeren. “Hen zal ik voor de rest van mijn leven gedenken en bedanken, maar die hartstilstand heeft wel al mijn vrijheden afgepakt”, zegt hij.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.