VIDEO. Staatracer gaat uit de bocht in Zellik... en maakt terwijl TikTok-filmpje
Volledig scherm
VIDEO. Staatracer gaat uit de bocht in Zellik... en maakt terwijl TikTok-filmpje © rv

VIDEO. Straatracer gaat uit de bocht in Zellik... en maakt ondertussen TikTok-filmpje

AsseHet filmpje werd gepost op 16 augustus en behaalde intussen bijna een miljoen views op TikTok. Op de beelden zien we de passagier filmen hoe de chauffeur door de straten van Zellik crosst.

 1. Eerbetoon aan Stijn De Paepe in Utopia Aalst: “Hij schreef een gedicht op ons raam, pas achteraf vertelde hij dat hij ongeneeslijk ziek was”
  PREMIUM
  Aalst

  Eerbetoon aan Stijn De Paepe in Utopia Aalst: “Hij schreef een gedicht op ons raam, pas achteraf vertelde hij dat hij ongenees­lijk ziek was”

  Gedichtendag leek soms een beetje op een groot eerbetoon voor de veel te vroeg overleden dichter Stijn De Paepe (42). Talloze gedichten van De Paepe werden gepost op sociale media. Utopia Aalst brengt nu ook hulde aan de peter van hun ‘weesgedichten’. Op een van de ramen is voortaan voor altijd een tekst van Stijn De Paepe te lezen, zoals hij het schreef vorig jaar naar aanleiding van Poëzieweek, in zijn handschrift.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.