Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Uitslaande brand legt bedrijfsloods van 1.000 vierkante meter in de as, één persoon lichtgewond afgevoerd

MollemEen hevige brand heeft vrijdagmiddag een bedrijfsloods van Globale Trading in de industriezone Z.5 Mollem volledig in de as gelegd. De firma houdt zich bezig met het sorteren en verpakken in van kledij, afkomstig van het Verenigd Koninkrijk. Nadien worden deze balen verscheept. Eén van de vier aanwezige werknemers werd voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. Een oorzaak is nog onbekend.

0 reacties

 1. Warmtenet Tereos in 2024 klaar: “Goedkope verwarming voor bijna 300 gezinnen van Zuidkaai en Zeebergkaai”
  PREMIUM
  Aalst

  Warmtenet Tereos in 2024 klaar: “Goedkope verwarming voor bijna 300 gezinnen van Zuidkaai en Zeeberg­kaai”

  De nieuwe appartementen en wooncomplexen die verrijzen aan de Zuidkaai en Zeebergkaai in Aalst, zullen verwarmd worden met de restwarmte van de naburige glucose- en zetmeelfabrikant Tereos. Netbedrijf Fluvius en Tereos hebben, in samenwerking met de stad Aalst, hierover een 30-jarige overeenkomst gesloten. Ook met projectontwikkelaars Odebrecht en Groep Huyzentruyt sloot Fluvius een samenwerkingsovereenkomst af voor de levering van de bij Tereos afgenomen warmte. De aanleg van het warmtenet start wellicht in het najaar van 2023 om operationeel te zijn in 2024.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.