Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Twintigers veroordeeld voor 3 diefstallen uit wagens

AsseTwee twintigers zijn veroordeeld tot respectievelijk 18 maanden en 2 jaar cel voor 3 diefstallen. Ze werden op heterdaad betrapt toen ze in een wagen wilden inbreken.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Twintigers schenken De Vierhoek nieuw leven: “De roaring twenties willen we van achter de toog meemaken”
  Wambeek

  Twintigers schenken De Vierhoek nieuw leven: “De roaring twenties willen we van achter de toog meemaken”

  Een openingsdatum is er nog niet, maar de Ternatse neven Elias Vanvaerenbergh (28) en Arn De Vos (25) zijn met familie en vrienden wel al twee maanden stevig in de weer met het verbouwen van café De Vierhoek in Wambeek. Dé Vierhoek, zoals ze het zelf noemen. “Het café stond te koop en we zagen er een enorm potentieel in”, klinkt het. “We willen de mensen hier binnenkort de nieuwe roaring twenties laten beleven.” Een nieuwe bladzijde in de geschiedenis van het café waar de fusie van Ternat werd opgestart en Engelse piloten zich onder de trap kwamen verschuilen.