Op de Markt van Asse moet je zijn voor de optredens.
Volledig scherm
Op de Markt van Asse moet je zijn voor de optredens. © Mozkito

Twee keer Vlaanderen Feest in Asse: festiviteiten op 1 en 9 juli

AsseZowel op 1 als op 9 juli wordt de Vlaamse feestdag gevierd in Asse. Eerst is Asse zelf aan de beurt, een week later is het aan Zellik. Er staan heel wat activiteiten op het programma, van een braderie tot een aperitiefconcert. Op de Markt mag je dan weer zelf bepalen welke muziek je hoort.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. TERRASTIP. De buitenspeeltuin van Sofie in een oase van groen
  PREMIUM
  Roosdaal

  TERRASTIP. De buiten­speel­tuin van Sofie in een oase van groen

  Elke week gaan onze journalisten op zoek naar nieuwe plekjes of nieuwe concepten waar je lekker kan eten of drinken. Tijdens de zomer passen we dat concept lichtjes aan en gaan we op zoek naar de leukste zomerbars in onze regio. Vandaag gaan we genieten bij Sofie Bronselaer in Roosdaal. Sinds vorig jaar richt ze in haar achtertuin een zomerbar in, in combinatie met een grote buitenspeeltuin. Springkastelen, trampolines, speelgoed, hangmatten enzovoort.