Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

‘Tuinier’ krijgt dertig maanden cel voor cannabisplantage

AsseEen Albanese twintiger die opgepakt werd tijdens een inval van de politie in een cannabisplantage, heeft vrijdag in de rechtbank een celstraf van dertig maanden gekregen. Dit ondanks het pleidooi van zijn advocaat, die aangaf dat de jongeman de plantjes enkel verzorgde.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Dirk fiets 2.100km naar Compostela ten voordele van Parkinson “Ik haatte fietsen en nu ben ik super fanatiek!”
  PREMIUM
  wemmel, compostella

  Dirk fiets 2.100km naar Compostela ten voordele van Parkinson “Ik haatte fietsen en nu ben ik super fanatiek!”

  Nog twee dagen en dan vertrekt Dirk Vandervelden (43) uit Wemmel voor zijn 2.100 km lange rit naar Compostella. “Ik tel niet af in dagen maar zelfs uren”, zegt hij opgetogen. In de eerste plaats legt hij de route af voor zijn eigen plezier. “Maar ik ben een optimist en waarom niet het nuttige aan het aangename koppelen? Dus rij ik voor het goede doel en laat ik me sponsoren ten voordele van STOP Parkinson.”