Een beeld van één van de repetities voor de nieuwe productie van Vrij & Blij in Asse.
Volledig scherm
Een beeld van één van de repetities voor de nieuwe productie van Vrij & Blij in Asse. © Vrij en Blij Asse

Toneelvereniging Vrij & Blij annuleert opvoeringen: “We kunnen dit maatschappelijk niet maken”

AsseToneelvereniging Vrij & Blij uit Asse stelt de opvoeringen van haar nieuwe productie uit door de stijgende coronacijfers.

  1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
    vtwonen

    Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

    Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
  2. KIJK. Lore (27) en Jonas (33) bouwen hun eigen ‘Columbus’ en nemen je mee op reis: “We verlaten de platgetreden paden”
    PREMIUM
    OUDENAARDE/BEERSEL

    KIJK. Lore (27) en Jonas (33) bouwen hun eigen ‘Columbus’ en nemen je mee op reis: “We verlaten de platgetre­den paden”

    “En als we nu eens een grote schoolbus kopen en er een rijdend hotel van maken?” Dat ambitieuze idee schoot Lore Steyaert (27) en Jonas De Smet (33) te binnen, toen ze met een VW-busje heel Europa aan het doorkruisen waren. Een soort van ‘Columbus’ dus, zoals in het Eén-programma van Wim Lybaert. Het voertuig is intussen gevonden, de zetels liggen er al uit. Hoe de reis verloopt en wie mee kan, vertelt het avontuurlijke koppel zelf. Ook benieuwd? Neem alvast een kijkje.
  3. “Spaghetti zal je altijd kunnen krijgen, maar Bavet wordt meer dan dat”: nieuwe CEO Mike Thumas ziet het groots, in binnen én buitenland
    PREMIUM
    Bever

    “Spaghetti zal je altijd kunnen krijgen, maar Bavet wordt meer dan dat”: nieuwe CEO Mike Thumas ziet het groots, in binnen én buitenland

    ‘Het lekkerste spaghettirestaurant in jouw buurt’, zo omschrijft Bavet zichzelf op haar website. In nauwelijks zeven jaar tijd groeide de keten uit tot een ware hotspot voor spaghettiliefhebbers in het hele land. Na die zeven magische jaren geeft oprichter Peter Van Praet (34) de scepter van zijn spaghetti-imperium door aan Mike Thumas (50) uit Bever. Wij spraken met de nieuwe CEO, over Belgische bolognesesaus, dessertjes, en zijn toekomstplannen binnen en buiten ons land.