Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © thinkstock

Tijdelijk geen water in Sint Goriksstraat en Galgenberg door werken

AsseOp 25 en 29 november voert Farys werken uit in Asse. Een deel van de Sint Goriksstraat en de Galgenberg zal daarom een tijdje zonder water zitten. Dat staat te lezen op de website van de gemeente. De brandweer werd al op de hoogte gebracht van de onderbreking.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Sint-Jozefskerk is niet meer te redden: “Waterinsijpeling en insecten hebben de kerk volledig aangetast. Stellingen moeten ze nu rechthouden”
  PREMIUM
  Aalst

  Sint-Jozefskerk is niet meer te redden: “Waterin­sij­pe­ling en insecten hebben de kerk volledig aangetast. Stellingen moeten ze nu rechthou­den”

  “Enkele metalen trekkabels tussen de muren zorgen er op dit moment voor dat de Sint-Jozefskerk van Aalst niet in elkaar stort”, die boodschap heeft burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) gekregen van stabiliteitsingenieurs. Door de vele lekken in het dak en de aantasting van de grote klopkever blijft er van de houtstructuur van het schip van de kerk nagenoeg niets meer over. Het ziet er niet naar uit dat de kerk nog te redden zal zijn met een restauratie. “De veiligheid is nu onze grootste prioriteit”, zegt D’Haese.