Louis De Jaeger (met rode sjaal) heeft de symbolische eerste boom in aanwezigheid van onder meer Laurien Van den Broeck van DinnerGift en Bart Wolput van GiveADay in Asse geplant.
Volledig scherm
PREMIUM
Louis De Jaeger (met rode sjaal) heeft de symbolische eerste boom in aanwezigheid van onder meer Laurien Van den Broeck van DinnerGift en Bart Wolput van GiveADay in Asse geplant. © Tom Vierendeels

The Biggest Tree Plant wil voor maart 5 miljoen bomen planten in Vlaanderen: “Cadeau nodig? Schenk een huwelijkswilg of Birthdayperenboom”

In de Putberg in Asse is de symbolische eerste boom van ‘The Biggest Tree Plant’ geplant. De initiatiefnemers noemen het de grootste boomplantactie in Vlaanderen ooit, precies vijftig jaar na de iconische boomplantactie met nonkel Bob. In totaal is er 75 hectare aan grond in heel Vlaanderen ter beschikking. “Ideaal om als teambuildingsactiviteit enkele bomen te planten met collega’s”, luidt het. “We willen ook testen hoe bepaalde bomen kunnen gedijen in het warmere en drogere klimaat dat we hier krijgen.”

0 reacties

 1. Agenten van politiezone Dilbeek komen dit jaar vaker met de fiets naar het werk
  Dilbeek
  1

  Agenten van politiezo­ne Dilbeek komen dit jaar vaker met de fiets naar het werk

  De medewerkers van de Politiezone Dilbeek gaan de volgende drie weken vaker met de fiets naar het werk. Ze doen mee aan De Fietstest, een campagne van de provincie Vlaams-Brabant. “Met De Fietstest willen we werknemers overtuigen om hun wagen thuis te laten en met de fiets te gaan werken”, zegt Tom Dehaene (CD&V), gedeputeerde voor Mobiliteit. “Via deze campagne willen we mee de verkeersproblematiek een halt toe roepen. Ondertussen schreven al 13 werkgevers zich in voor deelname aan De Fietstest in 2021.”
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"