De Sportloods is gelegen in de Potaarde in Asse.
Volledig scherm
De Sportloods is gelegen in de Potaarde in Asse. © Google Maps

Sportloods Asse wordt vaccinatiecentrum voor inwoners van Asse, Opwijk en Merchtem

Asse/Merchtem/OpwijkInwoners van Asse, Merchtem en Opwijk die zich willen laten vaccineren tegen het coronavirus zullen terechtkunnen in de Sportloods in Asse. Dat werd donderdagavond beslist. Eerder op de dag raakte al bekend dat het tweede vaccinatiecentrum in de regio AMALO geïnstalleerd zal worden in de Bellekouter in Affligem, voor de inwoners van Affligem en Liedekerke.

2 reacties

 • Lucien De Metsler

  2 maanden geleden
  Bijna geen parkingmogelijkheden ! Wat moeten mensen van + 80 jaar daar gaan doen? Wij kunnen met moeite nog uit de voeten !
 • Leon Mertens

  2 maanden geleden
  Hopelijk komt alles vlug ok !!
 1. ASSISEN. Wilde moegetergde vrouw (47) haar man doden met brandende fakkel of was het een ongeluk? “Mama riep om een ambulance te bellen”
  PREMIUM
  Affligem

  ASSISEN. Wilde moegeterg­de vrouw (47) haar man doden met brandende fakkel of was het een ongeluk? “Mama riep om een ambulance te bellen”

  De 47-jarige Mbongela Malutshi ontkent resoluut dat ze haar echtgenoot Jean Malmbiteva in mei 2018 in Teralfene (Affligem) doodde. Het slachtoffer overleed aan de zware brandwonden die hij opliep nadat hij werd overgoten met benzine. Ook in het Brusselse assisenhof blijft ze erbij dat het om een ongeluk ging. “Ik gooide de benzine en een zelfgemaakte fakkel op de grond, niét op hem.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen