De politie trachtte dinsdag om toch nog vrachtwagens door te laten aan het distributiecentrum van Delhaize in de Broekooi.
Volledig scherm
De politie trachtte dinsdag om toch nog vrachtwagens door te laten aan het distributiecentrum van Delhaize in de Broekooi. © Amber Gys

Spontane staking in distributiecentrum Delhaize afgelopen: winkels worden opnieuw bevoorraad

AsseDe staking in het distributiecentrum van Delhaize langs Broekooi in Kobbegem is sinds dinsdagavond afgelopen. Zo’n 830 Delhaize-winkels werden dinsdag niet bevoorraad.

 1. Winnaars ‘Week van de Markt’ in Asse zijn gekend
  Asse

  Winnaars ‘Week van de Markt’ in Asse zijn gekend

  De week van 28 juni tot 4 juli was de Week van de Markt in Asse, waar de gemeente de markt en haar marktkramers extra in de kijker zetten. Wie op dinsdag 29 juni of zaterdag 3 juli zijn boodschappen deed op de markt in Asse of Zellik, ontving een invulbon. Hoe meer bonnen, hoe groter de kans op een prijs. Dat ging van een weekendje weg of een geschenkbon van de gemeente. Afgelopen zaterdag werden de winnaars bekend gemaakt op de markt van Zellik. Siska Vanderhoofd sleepte de hoofdprijs van 300 euro in de wacht, waarmee ze haar boodschappen kan doen bij lokale handelaars. Tien anderen ontvingen een bon van 25 euro.
 2. Achter de schermen van grote inzamelactie voor slachtoffers watersnood. “Ternat toont zich solidair en daar mogen we fier op zijn”
  PREMIUM
  Ternat

  Achter de schermen van grote inzamelac­tie voor slachtof­fers watersnood. “Ternat toont zich solidair en daar mogen we fier op zijn”

  Ternat toont zijn hart voor de slachtoffers van de watersnood in Wallonië. Vrachtwagens gevuld met kleding en dekens vertrokken dit weekend vanaf cultureel centrum De Ploter richting Luik. “Dat we zoveel spullen zouden inzamelen, hadden we nooit verwacht”, zegt Hendrik Van De Velde die ons meenam achter de schermen van de solidariteitsactie.