Sabine Appelmans mag van het gemeentebestuur samen met een koppel de padelterreinen uitbaten. Rechts beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Sabine Appelmans mag van het gemeentebestuur samen met een koppel de padelterreinen uitbaten. Rechts beeld ter illustratie. © Belga/Photo News

Sabine Appelmans mag eigen padelclub starten, maar krijgt meteen de wind van voren: “Dat Appelmans zou winnen, stond al lang vast”

AsseVoormalig toptennisster Sabine Appelmans mag van het gemeentebestuur van Asse samen met een koppel de padelterreinen op Asphaltcosite uitbaten. Hun dossier kwam als beste naar boven na een marktbevraging. Maar volgens andere kandidaten en de oppositie verliep de beoordeling helemaal niet eerlijk. “Appelmans moest winnen, dat is wel duidelijk”, zegt Michel Van Gyzel, één van de ontgoochelde deelnemers die zich nu beraden over een procedure bij de Raad van State.

2 reacties

 • nicole desseyn

  3 weken geleden
  Na Corona zal padel rap vergeten zijn
 • Rudy Claes

  3 weken geleden
  De plaatselijke petanque vereniging, die momenteel in erbarmelijke toestanden zijn leden moet opvangen en waarvan het lokaal helemaal afgelegen en moeilijk toegankelijk is, is al jaren vragende partij om een lokaal te krijgen op dezelfde site. Meet dan 50 leden en een 5 tal ploegen spelen competitie. Wij wachten nog steeds !!!
 1. Tramsite Schepdaal opent de deuren voor exclusieve expo
  Dilbeek

  Tramsite Schepdaal opent de deuren voor exclusieve expo

  In het kader van de Week van de Korte Keten organiseert de Tramsite van Schepdaal een expo ‘In de rand gemaakt, in de stad gesmaakt’. Deze expo rond voeding en historisch transporterfgoed toont het vervoer van goederen van platteland naar stad en terug uit een vergeten tijden. Voor de gelegenheid worden de unieke tramstellen uitgerust met attributen voor het vervoer van zoals andere andere groenten, dieren en bier. De expo is deze zondag al te bezoeken alsook woensdag 19 en zondag 23 mei zonder reservatie. De unieke en tijdelijke expo werd opgericht in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant, Herita en de gemeente Dilbeek.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan