Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Roemeense trucker aan de haal met eigen lading: 1 jaar cel gevorderd

AsseEen Roemeense truckchauffeur riskeert een gevangenisstraf van één jaar omdat hij zijn eigen werkgever had bestolen. De man had tweemaal een deel van zijn lading uit zijn truck gehaald. Naar eigen zeggen wou hij die spullen overmaken aan zijn familie in Roemenië.

 1. Kandidaat-prins Vincent (38) krijgt volledige steun van gezin: “Er komt geen klassiek campagnebal, ik ga het anders aanpakken”
  PREMIUM

  Kandidaat-prins Vincent (38) krijgt volledige steun van gezin: “Er komt geen klassiek campagne­bal, ik ga het anders aanpakken”

  ‘Eén keer en dan nooit meer’, dat heeft kandidaat-Prins Carnaval Vincent Van Caekenberghe (38) aan zijn vrouw Karlien beloofd. In een stampvol café De Kat in Aalst zong hij voor het eerst zijn campagneliedje. “Ik ga geen klassiek campagnebal organiseren. Het zal iets atypisch zijn”, zegt Vincent, die vertelt waarom hij graag Prins Carnaval wil worden.
  Aalst
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.