Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Mozkito

Publiek toegankelijk deel van Kravaalbos wordt met elf hectare uitgebreid

Asse/Opwijk/AalstDrie overheden hebben de handen in elkaar geslagen om in totaal 11 hectare aan percelen in en rond het Kravaalbos aan te kopen. Hierdoor wordt ruim 40 hectare van het volledige loofbos, dat dubbel zo groot is en zich zowel in Asse, Aalst en Opwijk situeert, toegankelijk voor het publiek. De kostprijs bedraagt zo’n 1,3 miljoen euro.

3 reacties

 • Steven Vanden Broeck

  3 weken geleden
  Regels handhaven aub, alleen wandelaars!
 • Marc Ponnet

  4 weken geleden
  Mooi initiatief, maar als je er dan gaat fietsen (met een gewone fiets!) krijg je je boete van 100 euro aan uw broek!
 • Willy Van Mol

  4 weken geleden
  Graag goed nakijken omtrent toegankelijk... zoals de jaagpaden die van en zeker VOOR iedereen zijjn.. daar is toch ons belastinggeld.
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique