Hugo De Bauw.
Volledig scherm
Hugo De Bauw. © Foto Mozkito

Pater Hugo met pensioen (al blijft hij wel pastoor)

ASSE/ESSENEPater Hugo De Bauw (75) gaat met pensioen, maar de trouwe kerkgangers zullen daar weinig hinder van ondervinden.

 1. Organisatoren Vijverfestival werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organiseren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplichtingen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Organisato­ren Vijverfes­ti­val werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organise­ren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplich­tin­gen”

  Een normale festivalzomer zit er hoogstwaarschijnlijk nog niet in, maar er komt wél sowieso een nieuwe editie van het Vijverfestival in Dilbeek, dat laten de organisatoren ons weten. Het team is volop plannen aan het maken voor de komende festivalzomer, maar gemakkelijk is het niet. Momenteel liggen er zo’n zes scenario’s op tafel. Welke ze zullen gebruiken, zal afhangen van de regels van de overheid. Oud-voorzitter Bart De Vos zet samen met de werkgroepen alles alvast even op een rijtje voor ons.
 1. Man botst tegen twee auto’s tijdens grote verkeerscontrole, 57 chauffeurs en 3.430 auto’s gecontroleerd
  Dilbeek

  Man botst tegen twee auto’s tijdens grote verkeers­con­tro­le, 57 chauffeurs en 3.430 auto’s gecontro­leerd

  De lokale politie van Dilbeek heeft zondag tussen 9 uur en 17 uur grootschalige verkeerscontrole georganiseerd op vier locaties op de Ninoofsesteenweg. In totaal werden er zestig verkeersinbreuken vastgesteld. Twee auto’s werden in beslag genomen en twee rijbewijzen ingetrokken. Eén bestuurder was zodanig afgeleid aan de controle dat hij botste met twee andere auto’s.
 1. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur

 2. Toeristen opeengepakt in Roemeens skioord
  Play

  Toeristen opeenge­pakt in Roemeens skioord