Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Geert De Rycke

Opnieuw mondmaskerplicht op kermissen en markten in Asse

AsseBurgemeester Koen Van Elsen (CD&V) heeft een nieuw besluit uitgevaardigd waardoor mondmaskers opnieuw verplicht worden op markten en kermissen. De maatregel is een gevolg van de aangekondigde maatregelen door het Overlegcomité van afgelopen week.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Buurtbewoners gaan in protest tegen verplaatsing containerpark: “Er is hier nu al een gigantisch mobiliteitsprobleem”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Buurtbewo­ners gaan in protest tegen verplaat­sing container­park: “Er is hier nu al een gigantisch mobili­teits­pro­bleem”

  De gemeente Dilbeek werkt momenteel volop plannen uit om het bestaande containerpark in Groot-Bijgaarden te verplaatsen naar een nieuwe locatie. De huidige site is sterk verouderd en mag vanaf 2024 niet meer gebruikt worden. De gemeente stelt een stuk landbouwgrond voor, langs de Kuiperweg, maar daar zijn tientallen buurtbewoners radicaal tegen. “Eerst een Colruyt, nieuwe appartementsblokken, en nu dit. Wanneer komt het besef dat de buurt al het verkeer niet meer aankan”, klinkt het bij verontruste buurtbewoners.