Het vuur woedde deze keer in het lokaal naast de poort. Ook de gevelbekleding stond volledig in lichterlaaie.
Volledig scherm
Het vuur woedde deze keer in het lokaal naast de poort. Ook de gevelbekleding stond volledig in lichterlaaie. © Tom Vierendeels

Opnieuw hevige brand op leegstaande Stillemans-site, Fluvius redt kraker met ladder uit gebouw

ZellikOpnieuw heeft er een hevige brand gewoed op de gekraakte en leegstaande Stillemans-site in Zellik. Deze keer ontstond er brand in het gebouw in de Jan Tieboutstraat waarin vroeger kantoren gevestigd waren. Volgens buurtbewoners wonen er verschillende mensen in dat gebouw. Niemand raakte gewond. Werknemers van Fluvius die op de site aan het werk waren snelden ter plaatse en haalden met hun ladder een vrouw uit het gebouw. De oorzaak van de brand is onbekend.

0 reacties

 1. Wat zijn de lekkerste streekbieren in Vlaams-Brabant? Biersommelier Sofie Vanrafelghem selecteert haar favorieten
  PREMIUM

  Wat zijn de lekkerste streekbie­ren in Vlaams-Bra­bant? Biersomme­lier Sofie Vanrafelg­hem selecteert haar favorieten

  Dat Vlaams-Brabant de provincie is van de lambieken en oude geuzes, wisten we al. Maar welke moet je zeker proeven op een lokaal terrasje? Wij stuurden biersommelier Sofie Vanrafelghem op pad om de beste Vlaams Brabantse streekbieren te selecteren. Kan Libertus 900, het bier met druivensap, haar smaakpapillen overtuigen? En smaakt ‘witloofbier’ even bitter als het klinkt? Deze tien lokale bieren zijn je geld waard.
 2. Dirk fiets 2.100km naar Compostela ten voordele van Parkinson “Ik haatte fietsen en nu ben ik super fanatiek!”
  PREMIUM
  wemmel, compostella

  Dirk fiets 2.100km naar Compostela ten voordele van Parkinson “Ik haatte fietsen en nu ben ik super fanatiek!”

  Nog twee dagen en dan vertrekt Dirk Vandervelden (43) uit Wemmel voor zijn 2.100 km lange rit naar Compostella. “Ik tel niet af in dagen maar zelfs uren”, zegt hij opgetogen. In de eerste plaats legt hij de route af voor zijn eigen plezier. “Maar ik ben een optimist en waarom niet het nuttige aan het aangename koppelen? Dus rij ik voor het goede doel en laat ik me sponsoren ten voordele van STOP Parkinson.”