Het vuur woedde deze keer in het lokaal naast de poort. Ook de gevelbekleding stond volledig in lichterlaaie.
Volledig scherm
Het vuur woedde deze keer in het lokaal naast de poort. Ook de gevelbekleding stond volledig in lichterlaaie. © Tom Vierendeels

Opnieuw hevige brand op leegstaande Stillemans-site, Fluvius redt kraker met ladder uit gebouw

ZellikOpnieuw heeft er een hevige brand gewoed op de gekraakte en leegstaande Stillemans-site in Zellik. Deze keer ontstond er brand in het gebouw in de Jan Tieboutstraat waarin vroeger kantoren gevestigd waren. Volgens buurtbewoners wonen er verschillende mensen in dat gebouw. Niemand raakte gewond. Werknemers van Fluvius die op de site aan het werk waren snelden ter plaatse en haalden met hun ladder een vrouw uit het gebouw. De oorzaak van de brand is onbekend.

0 reacties

  1. Nieuw stukje Kravaalbos feestelijk geopend
    Asse

    Nieuw stukje Kravaalbos feestelijk geopend

    Op de achtste editie van de Erembald-Kravaal Happening werd een nieuw aangekocht stuk Kravaalbos feestelijk geopend. De gemeente Asse, het Vlaamse Randfonds van het Agentschap Binnenlands Bestuur en het Agentschap voor Natuur en Bos kochten vorig jaar 11 hectare aan om publiek toegankelijk te maken. De happening zelf vond plaats op en rond het cirkelvormige plein waar eerder de oude witte villa werd afgebroken. Het plein moet uitgroeien tot een mooie nieuwe ontmoetingsplek in Asse. Er stonden kraampjes, er was muzikale omkadering en er werden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook de wandelingen hadden succes. De bezoekers konden ook op eigen initiatief een tochtje maken. Om de aankoop te vieren werd tijdens de happening de eerste boom geplant van de toekomstige nieuwe boomgaard.