Deze keer werd een tribune in brand gestoken.
Volledig scherm
Deze keer werd een tribune in brand gestoken. © Dieter Nijs

Opnieuw brandstichting in verlaten Zellikse sporthal Molenbos

ZellikVandalen hebben opnieuw brand gesticht in de leegstaande sporthal Molenbos in Zellik. Op een jaar tijd gaat het al om de derde brandstichting, al werd nu de sporthal zelf geviseerd. Vorige zomer ging het om brandjes in de kelder. De politie onderzoekt de zaak.

0 reacties

 1. Buurtbewoners maken zich nog steeds zorgen over project Eylenbosch-site: “Zonder extra parkeerplekken zullen wij ons blijven verzetten tegen de supermarkt”
  Dilbeek

  Buurtbewo­ners maken zich nog steeds zorgen over project Eylenbosch-si­te: “Zonder extra parkeer­plek­ken zullen wij ons blijven verzetten tegen de supermarkt”

  De bewoners van de Plankenstraat en de Oude Geraardsbergsebaan in Dilbeek blijven zich zorgen maken over de wijzigingen aan het woon- en winkelproject in de voormalige brouwerij Eylenbosch. De buurt vreest wildparkeren en gevaren voor de zwakke weggebruikers als er op de site een CRU-supermarkt komt. Mobiliteitsschepen Stijn Quaghebuer (N-VA) verzekert alvast dat er de afgelopen weken wijzigingen op de vergunning werden goedgekeurd.
 1. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut

 2. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op