Asse kent ook heel wat groen.
Volledig scherm
PREMIUM
Asse kent ook heel wat groen. © Tom Vierendeels

Op huizenjacht in... Asse: “Veelzijdige en groene gemeente met tal van verborgen parels”

AsseOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon nieuwsgierig wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week trekken we met Joris De Weert van Valimmas doorheen Asse in Vlaams-Brabant. 

0 reacties

  1. Omstreden zomerbar Zanzibar mag terug open maar moet zich houden aan beperkingen om overlast te beperken: “Er zal op regelmatige basis gecontroleerd worden”
    Merchtem

    Omstreden zomerbar Zanzibar mag terug open maar moet zich houden aan beperkin­gen om overlast te beperken: “Er zal op regelmati­ge basis gecontro­leerd worden”

    De pop-up zomerbar ‘Zanzibar’ in Merchtem mag de activiteiten hernemen, dat heeft het gemeentebestuur deze week beslist. De organisatie moet zich wel houden aan bepaalde opgelegde beperkingen om de overlast naar de omgeving te beperken. Zo zullen er minder mensen aanwezig mogen zijn en zal er een beperking van muziekvolume gelden. “De activiteiten brengen op die manier het agrarisch gebied niet in het gedrang”, klinkt het bij de gemeente.