Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Nultolerantie en agenten in burger, “maar geen heksenjacht”

RegioDe drie politiezones die samen de politieassociatie Centrum (PACE) vormen zullen tijdens oudejaarsavond verschillende patrouilles inzetten. Daarbij ligt de focus op het handhaven van de coronaregels. Er geldt een nultolerantie, zowel tegen inbreuken op het samenscholingsverbod als op het vuurwerkverbod.

2 reacties

 • Jean-Pierre Pardaens

  3 weken geleden
  Hier in Bodegem was er op verscheidene plaatsen vuurwerk te horen rond middernacht maar politie was er niet te zien, toch altijd mensen die een loopje nemen met de wetten en overal hun voeten aan vegen.
 • Alex De Vos

  4 weken geleden
  Bedankt politie het viel al bij al nog mee ! Buiten een paar groepjes die boven de wet staan!
 1. Organisatoren Vijverfestival werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organiseren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplichtingen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Organisato­ren Vijverfes­ti­val werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organise­ren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplich­tin­gen”

  Een normale festivalzomer zit er hoogstwaarschijnlijk nog niet in, maar er komt wél sowieso een nieuwe editie van het Vijverfestival in Dilbeek, dat laten de organisatoren ons weten. Het team is volop plannen aan het maken voor de komende festivalzomer, maar gemakkelijk is het niet. Momenteel liggen er zo’n zes scenario’s op tafel. Welke ze zullen gebruiken, zal afhangen van de regels van de overheid. Oud-voorzitter Bart De Vos zet samen met de werkgroepen alles alvast even op een rijtje voor ons.
 1. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie