Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Man rijdt even na intrekking rijbewijs opnieuw een controle in: auto 15 dagen getakeld

Asse/Merchtem/OpwijkDe verkeersdienst van de politiezone AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel) hield zaterdagavond op tweede kerstdag verkeerscontroles op het grondgebied. Hoofdprijs gaat naar een man wiens rijbewijs na een snelheidsovertreding in Merchtem werd ingetrokken. Hij kroop alsnog achter het stuur maar belandde in een controle in Asse.

1 reactie

 • Lisette Nelissen

  2 weken geleden
  Maar de grenzen controleren daar heeft men geen manschappen voor
 1. Nieuw hoofdkantoor voor Brico in Groot-Bijgaarden: “Nemen onze verantwoordelijkheid in het streven naar duurzaam ondernemen”
  Dilbeek

  Nieuw hoofdkan­toor voor Brico in Groot-Bijgaarden: “Nemen onze verantwoor­de­lijk­heid in het streven naar duurzaam ondernemen”

  Doe-het-zelf-keten Brico zal vanaf 2022 intrekken in een splinternieuw hoofdkantoor op het bedrijvenpark West Gate in Groot-Bijgaarden (Dilbeek). Projectontwikkelaar Futurn verkreeg zopas de omgevingsvergunning. In het gebouw zullen de winkelformats ‘Brico’, ‘Brico Plan-it’ en ‘Brico City’ huisvesten. “Ons huidige pand in Sint-Agatha-Berchem is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de huidige eisen en onze toekomstvisie”, meldt Patrick Vandenbogaerde, CEO van Brico.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi