Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Man in cel na neersteken Moldaviër

AsseEen man die op 10 april een 45-jarige Moldaviër zou hebben neergestoken in Asse, zit al sinds 30 april in de cel. Op 2 juni moet de man opnieuw voor de raadkamer verschijnen, die zich dan moet buigen over zijn verdere voorlopige hechtenis. Meteen na de feiten was al een 21-jarige Roemeen opgepakt, maar die werd kort nadien vrijgelaten.

  1. Ereburgemeester Stefaan Platteau viert 88ste verjaardag: “Of ik in 2024 nog op de lijst zal staan? Zeg nooit, nooit. Maar het zal niet van mij afhangen”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Ereburge­mees­ter Stefaan Platteau viert 88ste verjaardag: “Of ik in 2024 nog op de lijst zal staan? Zeg nooit, nooit. Maar het zal niet van mij afhangen”

    Stefaan Platteau is een man die als ereburgemeester en huidig gemeenteraadslid nog steeds dag en nacht paraat staat voor zijn inwoners. Woensdag werd hij 88, een ideaal moment om te polsen naar zijn leven, want hij heeft al heel wat op zijn palmares staan. Platteau begon met niets, en beklom zowat alle treden binnen zijn carrière. Maar waar liggen zijn verdere ambities nog in het leven en de politiek? En waar houdt hij zich vandaag de dag mee bezig?