De feiten speelden zich af in het appartementsgebouw rechts in beeld.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in het appartementsgebouw rechts in beeld. © Tom Vierendeels

Man (45) doodgestoken op feestje in Zellik: 21-jarige opgepakt, tweede verdachte nog spoorloos

AsseEen 45-jarige Moldaviër is zondagochtend om het leven gekomen bij een steekpartij in de Jan Dekinderstraat in Zellik. De feiten speelden zich af in een appartementsgebouw waar een twintigtal personen aanwezig was om te feesten. Een 21-jarige Roemeen werd gearresteerd en wordt verdacht van doodslag. Een derde betrokkene is voortvluchtig. De drie mannen zouden geen bewoners van de appartementen zijn.

1 reactie

 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Een paar maanden voorhechtenis. Een werkstraf. Een beetje met uitstel. En dan het land uit om geen risico te lopen en nog eens proberen in Nederland of Duitsland. Het was uiteindelijk toch niet de bedoeling, nietwaar ?
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.