Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © photo_news

Linkerrijstrook versperd na ongeval op Brusselse Buitenring in Zellik

ZellikOp de Brusselse Buitenring (R0) is een ongeval gebeurd ter hoogte van Zellik. De linkerrijstrook is er versperd.

 1. Vier toekomstscenario’s voor 80 meter hoge Sint-Jozefskerk: “En elk scenario zal de stad miljoenen kosten”
  PREMIUM
  Aalst

  Vier toekomstscenario’s voor 80 meter hoge Sint-Jozefskerk: “En elk scenario zal de stad miljoenen kosten”

  “Het is niet zeker dat het dak volgende zomer overleeft en hopelijk staan de stellingen er voor de eerste voorjaarsstorm”, zo zei het stadsbestuur donderdagavond op een speciaal bij elkaar geroepen gemeenteraadscommissie in Aalst. Daar werd de toekomst van de instabiele Sint-Jozefskerk besproken. Er liggen vier toekomstscenario’s op tafel en alle vier kosten ze de stad miljoenen euro’s. “Veel tijd om te praten en na te denken is er niet”, aldus schepen Karim Van Overmeire (N-VA).
 2. Dilbeek moet besparen om gemeente financieel gezond te houden: “Personeel moet niet vrezen voor hun job en inwoners niet voor hun belastingen”
  Dilbeek

  Dilbeek moet besparen om gemeente financieel gezond te houden: “Personeel moet niet vrezen voor hun job en inwoners niet voor hun belastin­gen”

  Net zoals alle bedrijven en verenigingen wordt ook gemeente Dilbeek geconfronteerd met stijgende grondstofprijzen en energiekosten alsook opeenvolgende loonindexeringen. Dit dwong het bestuur een aantal scherpe keuzes te maken om Dilbeek financieel gezond te houden. Zo stelt de gemeente de ambitie om ruim een miljoen euro te besparen in de dagelijkse werking van de gemeentediensten.