Mixed grill met rösti.
Volledig scherm
PREMIUM
Mixed grill met rösti. © Tom Vierendeels

Lekker Lokaal. Takeaway bij The New Parnasse: “American grill house op z’n best”

AsseThe New Parnasse in het centrum van Asse. Nog maar enkele maanden geleden geopend door Adam Meysman en zijn vrouw Sara Kaesemans, maar nu al een hoogvlieger. Toch voor wie van de Amerikaanse keuken houdt, én van vlees. Het doet verlangen naar het reserveren van een tafel om de gerechten vers op je bord te krijgen. Maar niettemin slaagt de kok erin om alles perfect gegrild thuis af te leveren, waardoor het kwaliteitsverlies nihil is. Samengevat: really excellent!

0 reacties

 1. Beklaagde verschijnt op zelfde dag in twee verschillende rechtbanken voor drugsdossiers
  Dendermonde/Aalst

  Beklaagde verschijnt op zelfde dag in twee verschil­len­de rechtban­ken voor drugsdos­siers

  Rudy S. uit Lokeren moest vandaag niet in één, maar wel twee rechtbanken verschijnen voor verschillende drugsdossiers. De zestiger moest in de correctionele rechtbank aanwezig zijn voor de inleiding van een dossier rond drugshandel. Een half uur later moest hij zich in de politierechtbank in Dendermonde verantwoorden voor het rijden onder invloed van drugs en het besturen van een auto tijdens een rijverbod.
 2. Burgemeester vraagt Floralia meer personeel te voorzien om samenscholingen te vermijden: “Veel mensen denken dat ze ook zonder reservering wel zullen binnengeraken”
  Groot-Bijgaarden
  1

  Burgemees­ter vraagt Floralia meer personeel te voorzien om samenscho­lin­gen te vermijden: “Veel mensen denken dat ze ook zonder reserve­ring wel zullen binnengera­ken”

  Op deze zonnige zondag is opnieuw heel veel volk op pad gegaan in park- en natuurgebieden. Ook bij bloemententoonstelling Floralia Brussels op het domein van het Kasteel van Groot-Bijgaarden was het over de koppen lopen. Terwijl de toestand in het park beheersbaar bleef, troepte te veel volk zonder reservatie samen aan de kassa’s. Burgemeester Willy Segers (N-VA) vraagt meer personeel te voorzien om deze mensen wandelen te sturen. De lokale politie kwam ook tussenbeide.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?