De leerlingen maakten kennis met het gevaar van de dode hoek bij vrachtwagens.
Volledig scherm
De leerlingen maakten kennis met het gevaar van de dode hoek bij vrachtwagens. © Foto Mozkito

Leerlingen krijgen les over gevaren dode hoek

 1. Broers tonen in reconstructie wat er in gevecht met overleden Lukas (29) gebeurde: nog steeds niet duidelijk wie fatale klap uitdeelde
  PREMIUM
  Aalst

  Broers tonen in reconstruc­tie wat er in gevecht met overleden Lukas (29) gebeurde: nog steeds niet duidelijk wie fatale klap uitdeelde

  Een reconstructie naar aanleiding van het overlijden van Lukas Vanderputten (29) vond maandagavond plaats in de Victor Bocquéstraat in Aalst. De jongeman uit Aalst kreeg er rake klappen in zijn appartement van twee broers Jente (24) en Jelle V. (28) en overleed twee weken later aan zijn verwondingen. Beide broers zitten nog steeds in de cel op verdenking doodslag.
 2. Vader en zoon maken twintig jaar samen wijn: “In al die jaren was er één meningsverschil. En dat was dan nog een misverstand”
  PREMIUM
  Asse

  Vader en zoon maken twintig jaar samen wijn: “In al die jaren was er één meningsver­schil. En dat was dan nog een misver­stand”

  Henri (78) en Jurgen Holvast (50) uit Asse vierden dit weekend met een opendeur de twintigste verjaardag van hun wijndomein Holvast. Vader en zoon begonnen als hobbywijnboeren, maar produceren intussen kwaliteitswijnen, schuimwijnen en zelfs likeuren. “De klimaatverandering merken ook wij op onze kouter", vertelt Jurgen bij een glaasje wit.