Kobbegem Kermis ging dit jaar in openlucht door en dus niet in de traditionele tent.
Volledig scherm
Kobbegem Kermis ging dit jaar in openlucht door en dus niet in de traditionele tent. © Kobbegem Kermis

Kermis Kobbegem in openlucht blijkt schot in de roos

KobbegemHet Komitee Kobbegem Kermis blikt terug op een succesvolle editie van het jaarlijkse dorpsfeest. Door de coronamaatregelen werd het programma evenwel ingekort en vond alles in openlucht plaats, maar dat had zeker geen negatieve invloed op de sfeer.

0 reacties

 1. Van brandende duivels tot de ‘flosj’ trekken op de foor: onze weekendtips in het Pajottenland en de Brusselse Rand
  PREMIUM
  wemmel, vilvoorde, Jezus-eik, tervuren, asse, grimbergen, kapell-op-den-bos

  Van brandende duivels tot de ‘flosj’ trekken op de foor: onze weekend­tips in het Pajotten­land en de Brusselse Rand

  Het weekend van 11 en 12 september komt eraan: tijd om een gevarieerd lijstje met uittips mee te geven. Van kermissen en optredens tot een skatecontest en brandende hopduvels: er is voor elk wat wils in het Pajottenland en de Brusselse Rand. Haal je agenda erbij en kies een leuke activiteit uit. Dan ben je al zeker van een geslaagd weekend.
 2. Vlaams-Brabantse politieschool beschikt eindelijk over eigen schietstand
  Asse

  Vlaams-Brabantse politie­school beschikt eindelijk over eigen schiet­stand

  Het PIVO, het Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding waar onder meer de brandweer- en politieschool gelegen zijn, beschikt voortaan over een eigen schietstand. Hierdoor moeten cursisten niet meer uitwijken voor de opleiding geweldsbeheersing met wapen. De schietstand werd vandaag feestelijk geopend, net als een horecapunt waar leerlingen en docenten voortaan een warme maaltijd kunnen verkrijgen.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).