Het Breughelpark in Zellik bestaat uit verschillende kolossen van appartementsgebouwen.
Volledig scherm
Het Breughelpark in Zellik bestaat uit verschillende kolossen van appartementsgebouwen. © PHOTO NEWS

Jongeren bekogelen politie en stichten brand in Breughelpark

AsseIn Zellik hebben zich zondagnamiddag en -avond problemen met jongeren voorgedaan. Dat was vooral het geval in de omgeving van het Breughelpark. De politie zou bekogeld geweest zijn en er werd ook brand gesticht. Eén persoon werd opgepakt voor het plegen van gerechtelijke feiten.

15 reacties

 • Cor Dierckx

  2 maanden geleden
  Quikie en Verlinden zullen zeggen "onaanvaardbaar" en daarmee is de kous weeral af..
 • gilberte Vergaelen

  2 maanden geleden
  Verlinden zal het vanavond weer eens komen uitleggen in Ter Zake" let de volgende woorden "Dat kunnen we niet aanvaarden". En daarmee is het gezegd!
 • HUGO VERLOT

  2 maanden geleden
  Annelies Verlinden wanneer gaat u eens werk maken van uw belofte.Nultolerantie. Of geld dit niet voor bepaalde groepen. Mijnheer Karel Van Campenhout de meeste ouders van deze jongeren leven van ons sociaal stelsel.
 • Annie Broeckx

  2 maanden geleden
  Men gaat nog eens een plan opstellen om het te stoppen dan moet dat het tienduizendste worden,waarschijnlijk nog een plan voor preventie dan nog.
 • Patrick Jonckheere

  2 maanden geleden
  Gewoon oppakken, beboeten en voor één jaar in het leger. Goed laten afzien. Zullen wel gekalmeerd zijn.
 1. Paardenkliniek De Morette strijdt mee tegen virus dat ruitersport treft: “Opname alleen nodig bij ernstig zieke paarden”
  Asse

  Paardenkli­niek De Morette strijdt mee tegen virus dat ruiter­sport treft: “Opname alleen nodig bij ernstig zieke paarden”

  Bij de gekende dierenkliniek De Morette op de grens van Asse met Ternat staat men paraat om paardeneigenaars bij te staan na de uitbraak van het rhinopneumonievirus. Voorlopig zijn er nog geen gevallen in Vlaams-Brabant gemeld. “Als quarantaine bij ernstige symptomen nodig is, kunnen paarden terecht bij onze collega’s van De Bosdreef”, klinkt het. “We hopen een Spaans scenario te vermijden.”
 2. ASSISEN. Wilde moegetergde vrouw (47) haar man doden met brandende fakkel of was het een ongeluk? “Mama riep om een ambulance te bellen”
  PREMIUM
  Affligem

  ASSISEN. Wilde moegeterg­de vrouw (47) haar man doden met brandende fakkel of was het een ongeluk? “Mama riep om een ambulance te bellen”

  De 47-jarige Mbongela Malutshi ontkent resoluut dat ze haar echtgenoot Jean Malmbiteva in mei 2018 in Teralfene (Affligem) doodde. Het slachtoffer overleed aan de zware brandwonden die hij opliep nadat hij werd overgoten met benzine. Ook in het Brusselse assisenhof blijft ze erbij dat het om een ongeluk ging. “Ik gooide de benzine en een zelfgemaakte fakkel op de grond, niét op hem.”
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"