Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Inbrekers op pad in Asse en Ternat

Bekkerzeel/TernatDe afgelopen dagen worden Asse en Ternat geplaagd door inbrekers. Zaterdagnacht vonden er nog inbraken plaats in woningen en wagens, maar ook afgelopen week werden verschillende feiten vastgesteld. Het meest opmerkelijke is de diefstal van een twintigtal vogels uit een volière.

2 reacties

 • linda camerlynck

  4 maanden geleden
  Reeds weken lezen we dat er inbraken zijn in Ternat ! Ge moet de dieven uit het land tellen hé politie. Doe uw job.
 • nancy vindevogel

  4 maanden geleden
  En van waar komen die denkt ge?laat er nog wa meer komen wonen in asse.We voelen ons niet meer veilig in asse en zeker niet aan het station .
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.