Bakkerij Brovado in de Voorstehoeve in Mollem kreeg ook ongewenst bezoek.
Volledig scherm
Bakkerij Brovado in de Voorstehoeve in Mollem kreeg ook ongewenst bezoek. © Tom Vierendeels

Inbraken in De Kareel en bakkerij Brovado in Mollem

MollemInbrekers zijn afgelopen week aan de slag geweest in Mollem. Zowel sportcentrum De Kareel als bakkerij Brovado kregen ongewenst bezoek. De buit is zeer beperkt, evenals de schade. Voorlopig ontbreekt elk spoor naar de daders, die gefilmd werden door bewakingscamera’s.

0 reacties

 1. Aalsterse politie organiseer cyberboost-opleiding voor personeel: “Aantal aangiftes van cybercriminaliteit meer dan verdubbeld sinds corona”
  Aalst

  Aalsterse politie organiseer cyberboost-opleiding voor personeel: “Aantal aangiftes van cybercrimi­na­li­teit meer dan verdubbeld sinds corona”

  De Aalsterse politie heeft maandag en vrijdag in samenwerking met Child Focus en de federale gerechtelijke politie een opleiding georganiseerd om beter te kunnen handelen tegen cybercriminaliteit. Deze cijfers schieten sinds corona de hoogte in, en dat merken ze ook in Aalst. “Sinds de start van corona is het aantal meldingen van 77 gestegen naar 244", aldus burgemeester Christoph D’Haese (N-VA).
 2. ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongelukte: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteenweg”
  PREMIUM
  Roosdaal

  ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongeluk­te: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteen­weg”

  Ze durfde er lange tijd niet te passeren, omdat het ongeval van haar man telkens voorbijflitst. Sabine, echtgenote van Frank Eylenbosch (57) die in 2019 verongelukte op de N8 Ninoofsesteenweg. Meer bepaald op het kruispunt met de Ramerstraat, een zwart punt in onze regio. “Ik hoop dat het kruispunt snel onder handen wordt genomen en conflictvrije verkeerslichten krijgt”, aldus Sabine. En dat zal het geval zijn, maar wel pas in 2023.