De riolering ter hoogte van de spoorwegbrug en de rotonde wordt geïnspecteerd en gereinigd.
Volledig scherm
De riolering ter hoogte van de spoorwegbrug en de rotonde wordt geïnspecteerd en gereinigd. © Mozkito

Huinegem minstens één dag afgesloten richting rotonde

AsseDe Huinegem in Asse wordt woensdag afgesloten voor het verkeer richting Mollem. Dit naar aanleiding van inspectie en reiniging van de riolering. Mogelijk blijft de weg ook donderdag en vrijdag nog afgesloten.

0 reacties

 1. Veertig jaar geleden stonden André (77) en Mija (66) aan de wieg van De Gordel: “Al die duimspijkers van de Franstaligen, dat was onschatbare publiciteit”
  PREMIUM
  Sint-Genesius-Rode/Rand

  Veertig jaar geleden stonden André (77) en Mija (66) aan de wieg van De Gordel: “Al die duimspij­kers van de Franstali­gen, dat was onschatba­re publici­teit”

  Dat ze uit zouden groeien tot het grootste ééndagsevenement in Vlaanderen met meer bezoekers dan Rock Werchter? Niemand die het voorspeld had toen de eerste editie van De Gordel op de agenda kwam. Met 1.302 deelnemers moesten ze het toen doen. Gehéél toevallig een cijfer dat ook het jaartal van de Guldensporenslag vormt. “Een handig marketingtrucje”, klinkt het met de knipoog. Al waren het evenwel de Franstaligen die het event, dat toch het Vlaamse karakter van de Brusselse rand in de verf zette, onschatbare publiciteit bezorgden.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Discotheek Flight 90 mag dit weekend al openen (en hoeft dus niet tot 1 oktober te wachten)
  PREMIUM
  Opwijk

  Discotheek Flight 90 mag dit weekend al openen (en hoeft dus niet tot 1 oktober te wachten)

  Discotheek Flight 90 in Opwijk opent al vanaf 11 september de deuren en kan dus vroeger dan 1 oktober starten. Het team diende bij de gemeente een aanvraag in om een indoor evenement te mogen organiseren en kreeg goedkeuring. “Geen traditionele ‘Flight to’ een tropische bestemming, maar een ‘Back to Flight’”, klinkt het. “Hier hebben we allemaal zo hard naar uitgekeken.”