Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Ronny De Coster

Gemeentebestuur voert snelheidswijzingen uit op verschillende wegen

AsseIn afwachting van een totale herinrichting van de Assesteenweg, neemt het gemeentebestuur van Asse nu al enkele maatregelen om het verkeer veiliger en vlotter te laten verlopen.

 1. Van Aalst tot Oudenaarde: met deze 9 kerstmarkten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kom jij volledig in de kerststemming
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Aalst tot Oudenaarde: met deze 9 kerstmark­ten in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen kom jij volledig in de kerststem­ming

  De dagen worden donkerder en het weer wordt kouder, dat betekent dat de eindejaarsperiode weer in zicht is. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Ben jij op zoek naar de gezelligste kerstmarkt uit de streek? Dan helpen wij je op weg. Van Aalst tot Oudenaarde: met deze 9 kerstmarkten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kom jij volledig in de kerststemming.
 2. Inwoners Asbeek overhandigen petitie tegen doorgaand verkeer: “Het is nu compleet onveilig in onze smalle straten”
  Asse
  2

  Inwoners Asbeek overhandi­gen petitie tegen doorgaand verkeer: “Het is nu compleet onveilig in onze smalle straten”

  Een dertigtal inwoners van Asbeek heeft maandagavond voor aanvang van de gemeenteraad een petitie met verzoekschrift overhandigd aan de burgemeester. Ze willen dat de mobiliteitsdruk van het doorgaand verkeer afneemt om meer ruimte te geven aan recreatie, rust en de natuur. Burgemeester Koen Van Elsen (CD&V) had oor naar de bekommernis en laat weten de situatie te zullen onderzoeken. De petitie werd door 475 inwoners getekend.