ASSE: Fietsersbond fietssnelwegen
Volledig scherm
ASSE: Fietsersbond fietssnelwegen © Mozkito

Fietsersbond wil meer veilige fietssnelwegen tussen Aalst en Brussel: “Door de natuur en weg van drukke wegen”

Leden van de verschillende lokale afdeling van de Fietsersbond zijn zondag met de fiets van Aalst naar Brussel en terug gereden. Ze willen met de actie de overheden hun routes tonen die ze het veiligst en meest ideale vinden. Ze ijveren voor meer en betere fietssnelwegen tussen de twee steden.

0 reacties

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Bouw van nieuw politiecommissariaat AMOW van 8,5 miljoen euro op Asphaltcosite officieel afgetrapt
  Asse/Merchtem/Opwijk/Wemmel

  Bouw van nieuw politiecom­mis­sa­ri­aat AMOW van 8,5 miljoen euro op Asphaltco­si­te officieel afgetrapt

  In aanwezigheid van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) werd op de Ssphaltcosite een symbolische eerste steen gelegd van het nieuwe politiecommissariaat van de politiezone AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel). Een verhuis vanuit Mollem naar het nieuwe gebouw, waarvan de kosten op 8,5 miljoen euro worden geraamd, is ten laatste begin 2023 voorzien. De mogelijkheid om later een nieuwe bouwlaag toe te voegen in het kader van een uitbreiding is eveneens voorzien.
 2. Radio Rand wordt gloednieuwe lokale radio voor het Pajottenland: “Aandacht voor muziek, nieuws en live-uitzendingen”
  PREMIUM
  Pajottenland

  Radio Rand wordt gloednieu­we lokale radio voor het Pajotten­land: “Aandacht voor muziek, nieuws en li­ve-uitzendin­gen”

  Goed nieuws voor de inwoners van het Pajottenland want de komende dagen zal je stilaan maar zeker kunnen luisteren naar een gloednieuwe lokale radio. Radio Rand start op zaterdag 9 oktober namelijk met uitzendingen in de ruime regio. De bezielers zijn al enkele maanden voorbereidingen aan het treffen, maar nu de eerste antenne pronkt bovenop CC Westrand kan het werk pas écht beginnen. Algemeen Directeur Bernard Bosch legt ons uit hoe alles in z’n werk zal gaan.