Het campagnebeeld waar naast een Engelse versie ook een Franse en Roemeense versie bij horen.
Volledig scherm
Het campagnebeeld waar naast een Engelse versie ook een Franse en Roemeense versie bij horen. © Vlaams-Brabant

Facebookadvertenties moeten anderstaligen naar Nederlandse lessen lokken

Vlaams-BrabantInwoners van verschillende Vlaams-Brabantse gemeenten die Facebook in een andere taal dan het Nederlands gebruiken kunnen zich vanaf volgende maand aan gerichte advertenties verwachten. Het gaat om een campagne van de provincie Vlaams-Brabant om meer mensen richting de cursussen Nederlands te sturen. De advertenties worden in drie talen opgesteld.

0 reacties

 1. Sfeer wordt grimmiger bij distributiecentrum Delhaize in Zellik, blokkade opgeheven na tussenkomst politie: “Gedreigd om iedereen aan te houden”
  Update

  Sfeer wordt grimmiger bij distribu­tie­cen­trum Delhaize in Zellik, blokkade opgeheven na tussen­komst politie: “Gedreigd om iedereen aan te houden”

  De blokkade van het distributiecentrum van Delhaize in Zellik is in de nacht van vrijdag op zaterdag opgeheven nadat het bedrijf besliste om ‘in te grijpen’. Dat heeft een woordvoerder van Delhaize meegedeeld. Het doel van de actie was om te voorkomen dat de winkels zaterdag bevoorraad werden. Dat is immers de belangrijkste dag van de week voor de warenhuizen. Maar de politie besloot in te grijpen nadat de sfeer grimmiger werd.
  Zellik
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. RESTOTIP. Have a Roll in Elsene: kleurrijke en huisbereide kaneelrollen
  PREMIUM

  RESTOTIP. Have a Roll in Elsene: kleurrijke en huisberei­de kaneelrol­len

  In februari opende ‘Have a Roll’ de deuren in Elsene. En dat bleek meteen een razend succes: dagelijks staan heel wat mensen geduldig in de rij voor de verse kaneelrollen. Het overtrof zelfs de verwachtingen van mede-eigenaar Dennis Van Peel (27), die twee jaar geleden de eerste vestiging opende in Antwerpen. Maar wat maakt de zoete lekkernijen zo populair? Wij gingen langs om het zelf uit te testen.
  Brussel