Op de videobeelden is te zien hoe de twee jongens na een passerende trein de overweg oversteken op het moment dat de slagbomen nog gesloten zijn.
Volledig scherm
Op de videobeelden is te zien hoe de twee jongens na een passerende trein de overweg oversteken op het moment dat de slagbomen nog gesloten zijn. © Screenshot

Ex-urgentiearts ontsteld nadat hij getuige is van jongens die door gesloten overweg gaan: “Men leert niet bij”

MollemCardioloog Jan Leeman reageert geschokt nadat hij getuige was van twee jonge spoorlopers aan het station van Mollem. Als ex-urgentiearts en voormalig korpsdokter van de brandweer zag hij meermaals de nare gevolgen van onvoorzichtigheid op het spoor. “Die beelden staan helaas nog altijd op mijn netvlies gebrand”, zegt hij. “Men leert niet bij.”

0 reacties

  1. Ereburgemeester Stefaan Platteau viert 88ste verjaardag: “Of ik in 2024 nog op de lijst zal staan? Zeg nooit, nooit. Maar het zal niet van mij afhangen”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Ereburge­mees­ter Stefaan Platteau viert 88ste verjaardag: “Of ik in 2024 nog op de lijst zal staan? Zeg nooit, nooit. Maar het zal niet van mij afhangen”

    Stefaan Platteau is een man die als ereburgemeester en huidig gemeenteraadslid nog steeds dag en nacht paraat staat voor zijn inwoners. Woensdag werd hij 88, een ideaal moment om te polsen naar zijn leven, want hij heeft al heel wat op zijn palmares staan. Platteau begon met niets, en beklom zowat alle treden binnen zijn carrière. Maar waar liggen zijn verdere ambities nog in het leven en de politiek? En waar houdt hij zich vandaag de dag mee bezig?