Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Photo News

Eerste editie van Verwen- en Gezondheidsbeurs

AsseIn Asse wordt de allereerste editie van de Verwen- en Gezondheidsbeurs georganiseerd. Op 28 augustus kan je in de parochiezaal een kijkje gaan nemen tussen allerlei spulletjes voor je lichaam, geest en gelaat. 

 1. Ereburger Remco Evenepoel onderweg naar Brussel voor grote huldiging
  Dilbeek

  Ereburger Remco Evenepoel onderweg naar Brussel voor grote huldiging

  Wereldkampioen Remco Evenepoel is onderweg naar Brussel voor een grote huldiging op de Grote Markt. De kampioen uit Schepdaal werd deze middag aan cultureel centrum Westrand uitgeroepen tot ereburger van Dilbeek. Honderden supporters verzamelden op de parking om het plechtige moment mee te maken. Evenepoel was zichtbaar aangegrepen door het eerbetoon. Na het offciciële gedeelte stapt hij met verloofde Oumi in een cabrio en ging het naar de hoofdstad. In zijn kielzog een heel peloton wielertoeristen die ook de apotheose op de Grote Markt willen mee pikken.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. “Dubbele moord in Kraainem was één van de ergste dossiers die ik gezien heb”: korpschef Luc Breydels gaat na 37 jaar met pensioen
  PREMIUM
  Kraainem/Wezembeek-Oppem

  “Dubbele moord in Kraainem was één van de ergste dossiers die ik gezien heb”: korpschef Luc Breydels gaat na 37 jaar met pensioen

  Na 37 jaar bij de politie neemt Luc Breydels (63) vandaag afscheid. Hij begon ooit als agent in Schaarbeek en eindigt zijn carrière als korpschef van de politiezone Wokra (Wezembeek-Oppem en Kraainem). Rustig uitbollen zat er evenwel niet in, want in de laatste maanden van zijn ambtstermijn werd Kraainem opgeschrikt door een gruwelijke dubbele moord, waarbij de lokale recherche van de politiezone alles op alles zette om de zaak op te lossen: “Het was frustrerend te moeten toekijken hoe de verdachte ons bijna ontglipte. En dat terwijl we van in het begin wisten dat hij betrokken was.”