Leden van het gemeentebestuur en directieleden van de omliggende scholen op het pleintje naast de nieuwe doorsteek.
Volledig scherm
Leden van het gemeentebestuur en directieleden van de omliggende scholen op het pleintje naast de nieuwe doorsteek. © Tom Vierendeels

Doorsteek voor zwakke weggebruikers gecreëerd tussen Gildehof en Koensborre

AsseVoetgangers en fietsers kunnen voortaan gebruik maken van een gloednieuwe doorsteek tussen de Gildehof en de Koensborre. Het gemeentebestuur wilde er een alternatieve en veiligere verbinding maken tussen de Kalkoven en de scholen of het centrum zodat de drukke Nieuwstraat ontweken kan worden.

0 reacties

 1. Organisatoren Vijverfestival werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organiseren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplichtingen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Organisato­ren Vijverfes­ti­val werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organise­ren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplich­tin­gen”

  Een normale festivalzomer zit er hoogstwaarschijnlijk nog niet in, maar er komt wél sowieso een nieuwe editie van het Vijverfestival in Dilbeek, dat laten de organisatoren ons weten. Het team is volop plannen aan het maken voor de komende festivalzomer, maar gemakkelijk is het niet. Momenteel liggen er zo’n zes scenario’s op tafel. Welke ze zullen gebruiken, zal afhangen van de regels van de overheid. Oud-voorzitter Bart De Vos zet samen met de werkgroepen alles alvast even op een rijtje voor ons.
 2. Nikki (51) werd ‘s nachts langs Duitse snelweg overvallen, dader nu veroordeeld: “Op het proces moest ik wegvluchten, maar nu eindelijk gerechtigheid”
  PREMIUM
  Avelgem/Aalst

  Nikki (51) werd ‘s nachts langs Duitse snelweg overvallen, dader nu veroor­deeld: “Op het proces moest ik wegvluch­ten, maar nu eindelijk gerechtig­heid”

  Bijna twee jaar nadat Nikki De Winne (51) uit Avelgem op een snelwegparking in de buurt van het Duitse Berlijn werd overvallen, is één van de daders nu veroordeeld tot een celstraf van 3,5 jaar. Een grote schadevergoeding kreeg ze niet, maar ze is tevreden dat ze in haar leed en als slachtoffer erkend is. “Het was een heel avontuur, we moesten op het proces zelfs op de loop”, aldus Nikki.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen