Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Dertien bestuurders in Stationsstraat betrapt op rijden onder invloed

Agenten van de politiezones TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) en AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel), die samen met de Dilbeekse politiezone de associatie centrum (PACE) vormen, hielden vrijdagavond een verkeerscontrole in Asse. Dertien bestuurders bleken onder invloed te rijden.

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Tramsite Schepdaal opent de deuren voor exclusieve expo
  Dilbeek

  Tramsite Schepdaal opent de deuren voor exclusieve expo

  In het kader van de Week van de Korte Keten organiseert de Tramsite van Schepdaal een expo ‘In de rand gemaakt, in de stad gesmaakt’. Deze expo rond voeding en historisch transporterfgoed toont het vervoer van goederen van platteland naar stad en terug uit een vergeten tijden. Voor de gelegenheid worden de unieke tramstellen uitgerust met attributen voor het vervoer van zoals andere andere groenten, dieren en bier. De expo is deze zondag al te bezoeken alsook woensdag 19 en zondag 23 mei zonder reservatie. De unieke en tijdelijke expo werd opgericht in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant, Herita en de gemeente Dilbeek.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”