Bodycams bij de Antwerpse politie.
Volledig scherm
Bodycams bij de Antwerpse politie. © Klaas De Scheirder

‘Coronaploegen’ van politiezone AMOW worden uitgerust met bodycams

De interventieploegen van de politie AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel) zijn voortaan uitgerust met bodycams. De bodycams worden ingezet bij samenscholingen, en ook tegen bedreigingen aan politiemensen door ‘coronaspuwers’.

 1. Supporters en familie keken naar tijdrit Remco Evenepoel in Schepdaal: “Als je ziet van waar hij komt, mogen we fier zijn”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Supporters en familie keken naar tijdrit Remco Evenepoel in Schepdaal: “Als je ziet van waar hij komt, mogen we fier zijn”

  Supporterscafé In De Rustberg in Schepdaal zette speciaal voor de Olympische Spelen een waar supportersdorp op poten om hun wielerheld Remco Evenepoel te steunen. Tientallen mensen kwamen dinsdagochtend dan ook samen om te supporteren tijdens zijn olympische tijdrit. Ook zijn vader, moeder en vriendin waren van de partij. Ondanks zijn negende plaats, overheerst fierheid.
 2. Opnieuw hevige brand op leegstaande Stillemans-site, Fluvius redt kraker met ladder uit gebouw
  Zellik

  Opnieuw hevige brand op leegstaan­de Stillemans-si­te, Fluvius redt kraker met ladder uit gebouw

  Opnieuw heeft er een hevige brand gewoed op de gekraakte en leegstaande Stillemans-site in Zellik. Deze keer ontstond er brand in het gebouw in de Jan Tieboutstraat waarin vroeger kantoren gevestigd waren. Volgens buurtbewoners wonen er verschillende mensen in dat gebouw. Niemand raakte gewond. Werknemers van Fluvius die op de site aan het werk waren snelden ter plaatse en haalden met hun ladder een vrouw uit het gebouw. De oorzaak van de brand is onbekend.