Algemeen directeur Stephan Verwee en voorzitter Walter De Donder van Haviland overhandigen de maskers aan Wim Van Campenhout (rechts), adjunct-directeur van het CAW.
Volledig scherm
Algemeen directeur Stephan Verwee en voorzitter Walter De Donder van Haviland overhandigen de maskers aan Wim Van Campenhout (rechts), adjunct-directeur van het CAW. © Tom Vierendeels

CAW Halle-Vilvoorde krijgt 9.000 mondmaskers van Haviland: “Meer dan welkom, want vraag naar psychologische hulpverlening stijgt”

Halle-VilvoordeDe Intercommunale Haviland heeft 9.000 mondmaskers geschonken aan het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) Halle-Vilvoorde. De mondmaskers zullen voornamelijk aan cliënten worden aangeboden voor wanneer ze in contact komen met de hulpverleners. “Vaak zien we ze toekomen met een vuil mondmasker of eentje dat niet helemaal voldoet aan de normen”, zegt adjunct-directeur Wim Van Campenhout van het CAW.

 1. Sien (19) lanceert SENDWICH app om op school broodjes te bestellen: “Social distancing wordt makkelijker én we steunen lokale broodjeszaken”
  PREMIUM
  Dilbeek/Asse

  Sien (19) lanceert SENDWICH app om op school broodjes te bestellen: “Social distancing wordt makkelij­ker én we steunen lokale broodjesza­ken”

  De 19-jarige Sien De Vriese uit Asse heeft in samenwerking met softwarebedrijf MAD Factory de SENDWICH app ontwikkeld. Het is de eerste applicatie voor scholen waarmee leerlingen hun lunch snel en gemakkelijk op voorhand kunnen bestellen. “Het traditionele aanschuiven tijdens de speeltijd en een massa bestellingen verwerken vraagt namelijk veel tijd van leerlingen en van het schoolpersoneel”, vertelt Sien ons. “Met deze app is dat voorbij.” Don Bosco in Groot-Bijgaarden, de school waar Sien afstudeerde, is de eerste school die met de app mocht beginnen werken.
 1. Robbie Williams pakt Joe-dj Anke helemaal in met zijn charmes
  Play
  Joe

  Robbie Williams pakt Joe-dj Anke helemaal in met zijn charmes

 2. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!