De deur werd door de agenten ingebeukt.
Volledig scherm
De deur werd door de agenten ingebeukt. © Tom Vierendeels

Cannabisplantages aangetroffen in Zellik

ZellikDe federale gerechtelijke politie Halle-Vilvoorde (FGP) is woensdag op verschillende plaatsen binnengevallen in Zellik. De invallen en huiszoekingen kaderen in een onderzoek naar cannabisplantages. Onder meer in het centrum van de deelgemeente werd een plantage aangetroffen in een voormalig bankkantoor.

0 reacties

  1. Dit is het Masterplan voor site Keperenberg: “Een optimaal en efficiënt gebruik voor een verscheidenheid aan activiteiten”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Dit is het Masterplan voor site Keperen­berg: “Een optimaal en efficiënt gebruik voor een verschei­den­heid aan activitei­ten”

    Het masterplan voor de site Keperenberg is klaar en werd donderdagavond voorgesteld aan alle geïnteresseerden. Met de hulp van de Dilbekenaar via een participatietraject kon de rode draad doorheen het plan gevormd worden. Het is de bedoeling dat jong én oud kunnen samenleven op de site in een groen en duurzaam kader. Kortom: een garantie van optimaal en efficiënt gebruik van de site voor een verscheidenheid aan activiteiten. Benieuwd hoe de site er in de toekomst uit zal zien? Ook wij waren aanwezig op de voorstelling en leggen je de fases stap voor stap uit.