(Archiefbeeld)
Volledig scherm
(Archiefbeeld) © Baert Marc

Broers raken slaags met collega’s na horecabeurs

AsseTwee broers uit Asse riskeren een werkstraf voor een gewelddadig incident in een taxi twee jaar geleden. 

 1. Pascal Debels (Lindemans Aalst) over tegenstander Roeselare: “Een sneltrein die moeilijk te stoppen is”
  Euromillions Volley League

  Pascal Debels (Lindemans Aalst) over tegenstan­der Roeselare: “Een sneltrein die moeilijk te stoppen is”

  Woensdagavond krijgt Lindemans Aalst het bezoek van koploper Roeselare. De komst van de West-Vlamingen zorgt gewoonlijk voor een schitterende ambiance in een vol Schotte. Door corona is er echter nog steeds geen publiek toegelaten. Supporters kunnen de topper volgen via de livestream en op TV Oost (met commentaar van Alain Dardenne en Kristof Hoho).
 2. Celstraf van 3 jaar en 6 maanden voor bestuurder die steeds dronken achter stuur kruipt: “Toonbeeld van falend beleid in verleden”
  Aalst

  Celstraf van 3 jaar en 6 maanden voor bestuurder die steeds dronken achter stuur kruipt: “Toonbeeld van falend beleid in verleden”

  Aalstenaar Patrick C. is door de politierechtbank in Aalst veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar en zes maanden. De man bleef steeds achter het stuur kruipen onder invloed van alcohol, ook al had hij in het verleden al eens een dodelijk ongeval veroorzaakt terwijl hij dronken was. “Er valt met u geen land te bezeilen, het is hoog tijd dat je nu eens stevig gaat nadenken", klonk het.
 1. Julie (35) en Mario (45) lieten alles achter in Asse en verhuisden naar Frankrijk: “Immens verschil met de drukke Vlaamse Rand”
  PREMIUM
  Asse

  Julie (35) en Mario (45) lieten alles achter in Asse en verhuisden naar Frankrijk: “Immens verschil met de drukke Vlaamse Rand”

  Julie Hallemans (35) en Mario Berlanger (45) lieten een jaar geleden hun hele hebben en houden in Asse achter om met hun zoontje Ilyo (6) een nieuw leven in Frankrijk te beginnen. Daar openden ze twee gîtes en een bed & breakfast. “Een keuze die we ons niet beklagen, al is het emotioneel gezien niet altijd even eenvoudig”, klinkt het. “Het contrast met de Vlaamse Rand is evenwel gigantisch.” Het gezin legt ons uit hoe zo’n verhuis naar het buitenland verloopt. “Corona maakte het niet gemakkelijker, maar onze eerste zomer was toch een groot succes.”
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend