De brieven voor het parket wordt in de foute brievenbus in een andere straat gestopt.
Volledig scherm
De brieven voor het parket wordt in de foute brievenbus in een andere straat gestopt. © Mozkito

Brieven voor parket en procureur komen terecht in foute brievenbus: “Dit kan niet blijven duren”

Brieven en poststukken die bestemd zijn voor het parket Halle-Vilvoorde komen al twee jaar verkeerd aan op het adres van Stefaan De Bondt in Asse. Hij brengt twee keer per week de poststukken naar het parket, maar Stefaan is die situatie beu. “Ik nam al contact op met de ombudsman en met de postmeester, maar de brieven blijven maar komen.”

 1. Ivan (57) rijdt 1.400 kilometer langs 38 Levensloop-gemeenten: “Peulschil tegenover de strijd die kankerpatiënten leveren”
  Beveren/Wemmel

  Ivan (57) rijdt 1.400 kilometer langs 38 Levensloop-gemeenten: “Peulschil tegenover de strijd die kankerpa­tiën­ten leveren”

  Op het kasteeldomein Cortewalle is Ivan Woutermaertens onder luid applaus verwelkomd na een rondrit van maar liefst 1.400 kilometer dwars door België. De Tour of Hope Bike Pro was een alternatief voor de afgelaste Levenslopen. Ivan trok in elf ritten langs alle 38 Levensloop-gemeenten in ons land. “Het gaat echter niet om de sportieve prestatie, maar wel om de blijvende nood aan kankeronderzoek onder de aandacht te brengen.”
 2. Baby Luca testte op zes weken oud positief op Covid-19: “Ook verpleging was compleet verrast”
  PREMIUM

  Baby Luca testte op zes weken oud positief op Covid-19: “Ook verpleging was compleet verrast”

  Luca, het acht weken oude zoontje van Olivier en Tanja uit Dilbeek, is twee weken geleden besmet geraakt met het coronavirus. Hoe? Dat weten ze niet, maar het is wel een extreem uitzonderlijk geval in Vlaanderen. Beide ouders hebben ook positief getest op het virus en verwerpen dan ook alle mensen die de maatregelen overtreden. “Mijn vrouw en zoontje hebben hard afgezien”, klinkt het bij Luca’s papa. Olivier vertelt ons hoe moeilijk de afgelopen weken voor hem en zijn gezin geweest zijn.