Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Bijna veertig hectare aan nieuwe toegankelijke natuur naast de R0 in Zellik

ZellikDe gemeente, de provincie en de Vlaamse Landmaatschappij hebben een nieuwe groene biotoop gecreëerd langs de drukke Brusselse ring. Het contrast kan haast niet groter zijn. Enkele jaren geleden deed zich de kans voor om het gebied van 78 hectare groot te kopen. Tal van wandelwegen werden aangelegd om Zellik, Wemmel en Jette met elkaar te verbinden met abdijhoeve ‘t Hooghof in een hoofdrol.

2 reacties

 • Manuella Verhasselt

  2 maanden geleden
  Niet alleen is er afval te bespeuren maar wat met de verboden plant de Japanse duizendknoop achter de tuinen van de Wilgendaal. waarvoor ik al meerdere jaren vraag aan de gemeente zowel als de eigenaar er iets aan te doen .In de krant uitpakken met mooie foto's is natuurlijk niet zo moeilijk .Kortom ik vindt onze buurt met de jaren niet mooier worden.
 • Avelino Fernandez

  2 maanden geleden
  Wat ze er nu van gemaakt hebben is een grote vuilnisbelt.blikjes,maskers,hondedrollen.Vroeger zagen we nog Wat ze er nu van gemaakt hebben is een vuilnisbelt.Blikjes,maskers,hondenpoep.Vroeger zagen we nog reetjes en andere dieren.Dat noemen ze dan een natuur gebied
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).