(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © ANP

Bibliotheken sluiten even de deuren om over te schakelen naar nieuw systeem

Asse/Ternat/OpwijkDe bibliotheken in onze regio zullen deze maand voor een bepaalde periode gesloten blijven voor de overschakeling naar een nieuw eengemaakt bibliotheeksysteem. Tijdens deze periode zal het niet mogelijk zijn om materiaal te ontlenen, in te leveren of te reserveren. Ook niet van thuis uit.

0 reacties

 1. Manon Vivier (37) opent eigen horecazaak ‘De Hemel op Aarde’: “Oude kloostergebouw was de perfecte plek”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Manon Vivier (37) opent eigen horecazaak ‘De Hemel op Aarde’: “Oude kloosterge­bouw was de perfecte plek”

  Manon Vivier (37) uit Schepdaal opende afgelopen week haar eerste horecazaak in een oud kloostergebouw langs de Kerkstraat in Itterbeek (Dilbeek). Met De Hemel op Aarde verwent ze haar klanten momenteel al met takeaway, maar wanneer corona dat toelaat wordt deze tearoom de place to be voor lekkere verwennerij. “Het is een gezellige streekwinkel met aandacht voor duurzaamheid en producten van lokale handelaars”, vertelt ze.
 2. Residentie niet erkend, dus krijgen 200 bejaarden geen vaccin in hun serviceflat: “Hele operatie om hen één voor één naar vaccinatiecentrum te krijgen”
  PREMIUM
  Wemmel

  Residentie niet erkend, dus krijgen 200 bejaarden geen vaccin in hun service­flat: “Hele operatie om hen één voor één naar vaccinatie­cen­trum te krijgen”

  Terwijl zowat alle rusthuis- en serviceflatbewoners in Vlaanderen ondertussen al hun eerste prikje gekregen hebben, moeten de 200 bewoners van Residentie Geurts in Wemmel binnenkort één voor één naar een vaccinatiecentrum voor hun vaccin. De serviceflats zijn immers niet erkend, waardoor ze buiten de vaccinatiecampagne van de rusthuizen vallen. “Dit kost ons zoveel moeite, had men nu niet voor één keer een uitzondering kunnen maken?”, klinkt het daar.
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg