Betonmixer kantelt op afrit R0, brandweer moet bestuurder bevrijden

ZellikEen vrachtwagenbestuurder is woensdagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval op de afrit van de R0 in Zellik. Hij zat geklemd in zijn cabine en diende bevrijd te worden door de brandweer. Het ongeval luidde een moeizame avondspits op de Brusselse ring in.

0 reacties

 1. De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”
  PREMIUM
  Scherpenheuvel-Zichem

  De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

  2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.
 2. Abdijbier Affligem trekt nog dit jaar weg uit Opwijk: brouwerij sluit na dik twee eeuwen de deuren
  Opwijk/Affligem
  3

  Abdijbier Affligem trekt nog dit jaar weg uit Opwijk: brouwerij sluit na dik twee eeuwen de deuren

  Alken-Maes haalt nog dit jaar de productie van Affligem en Hapkin weg uit Opwijk. De bieren verhuizen naar het Limburgse Alken en zelfs Frankrijk, terwijl de dik tweehonderd jaar oude brouwerij langs de Ringlaan gesloten wordt. Die kan naar verluidt niet mee in het streven van het moederbedrijf om nog dit decennium klimaatneutraal te zijn. Voor de elf werknemers wordt intern een oplossing gezocht.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Henri Van Nieuwenborgh (70) heeft boek over Jan de Lichte klaar: “Niet de volksheld zoals iedereen hem voorstelt”
  PREMIUM
  Affligem
  1

  Henri Van Nieuwen­borgh (70) heeft boek over Jan de Lichte klaar: “Niet de volksheld zoals iedereen hem voorstelt”

  Auteur Henri Van Nieuwenborgh uit Affligem heeft meer dan een jaar aan het nieuwe boek geschreven, deze keer over de historische figuur van Jan de Lichte. Dankzij de VTM-reeks is hij nu ook in Vlaanderen breder bekend. De auteur verzamelde de geromantiseerde verhalen die eerder verschenen en toetst die af aan de waarheid op basis van vonnissen die hij kon inkijken. “Een volksheld of Robin Hood? Vergeet het”, zegt hij. “De Lichte was een ordinaire crimineel.” Het is sinds 2011 al het negende werk van Affligemnaar.
 3. Wegenwerken tot eind oktober? Dan hangt Eddie gewoon 63 bordjes op om klanten weg te wijzen: “Het is nu duidelijk dat Carrosserie Jans bereikbaar blijft”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Wegenwer­ken tot eind oktober? Dan hangt Eddie gewoon 63 bordjes op om klanten weg te wijzen: “Het is nu duidelijk dat Carrosse­rie Jans bereikbaar blijft”

  Zaakvoerder Eddie Jans (53) van Carrosserie Jans langs de Zakstraat in Dilbeek maakt het beste van een probleem. Langs de Itterbeeksebaan werd onlangs gestart met wegenwerken die tot eind oktober zullen duren. Heel wat handelaars zullen hierdoor niet - of toch niet makkelijk - bereikbaar zijn. Maar dat is zonder Eddie gerekend, want met liefst 63 bordjes langs de weg blijft hij bereikbaar. “Een grote investering, maar anders vindt niemand de weg”, zegt hij.