Heidi van Bloemen Orchid is nog altijd onder de indruk van de diefstal.
Volledig scherm
Heidi van Bloemen Orchid is nog altijd onder de indruk van de diefstal. © Tom Vierendeels

Beschamend: spaarpotje van Boven de Wolken gestolen bij Bloemen Orchid

AsseEen vrouw is bij Bloemen Orchid langs de Edingsesteenweg aan de haal gegaan met een spaarpotje. Het geld dat werd ingezameld was bestemd voor de vzw Boven de Wolken. De dader is ook op bezoek geweest in andere handelszaken in Asse.

0 reacties

 1. Chantal Mostaert neemt ontslag als voorzitster van Open Vld: “Omdat partij niet wil optreden tegen Luc Asselman na zijn racistische uitspraak”
  PREMIUM
  Merchtem
  5

  Chantal Mostaert neemt ontslag als voorzit­ster van Open Vld: “Omdat partij niet wil optreden tegen Luc Asselman na zijn racisti­sche uitspraak”

  In de nasleep van de racistische uitspraak van Luc Asselman neemt zijn partijgenote Chantal Mostaert nu ontslag als voorzitster van Open Vld. Volgens haar omdat ze binnen het bestuur niet gesteund werd om maatregelen tegen de man van Maggie De Block te nemen — ze dacht zelfs aan zijn ontslag. Maar intern valt te horen dat er andere redenen voor haar afscheid zijn.
 2. Nog snel voor de regels wijzigen? Buurt reageert woedend op plan om 29 flats te bouwen aan Reedijk
  Merchtem

  Nog snel voor de regels wijzigen? Buurt reageert woedend op plan om 29 flats te bouwen aan Reedijk

  Inwoners van de Reedijk en Puursstraat zijn deze week haast achterover gevallen toen er plots een bouwaanvraag voor 29 flats met ondergrondse garage bleek te zijn. Een manoeuvre van grondeigenaar Elpers, oordelen ze. Die zou zo nog snel gebruik willen maken van een set regels inzake ruimtelijke ordening die binnenkort vervalt. “Terwijl we hier temidden overstromingsgebied zitten”, fulmineert de buurt. “Maar dit vechten we aan. Tot bij de Raad van State!”
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!