Een archiefbeeld van een prikdag in de Limburghal.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van een prikdag in de Limburghal. © Emily Nees

Vaccinatiecentrum Limburghal plant opnieuw Open Prikdagen

As/Genk/ZutendaalVolgende maand staan er opnieuw open prikmomenten op het programma in het vaccinatiecentrum in de Limburghal. 

 1. “Maasmechelen is zoveel meer dan shoppen”: Limburgse grensgemeente trekt alle registers open, met reclame tot in... West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Maasmechelen

  “Maasmeche­len is zoveel meer dan shoppen”: Limburgse grensge­meen­te trekt alle registers open, met reclame tot in... West-Vlaanderen

  “Wie in de natuur wil opladen, denkt aan Maasmechelen: da’s het doel.” En daarvoor zetten ze er alle zeilen bij. ‘MaasMachtig’ moet toeristen, inwoners én investeerders overtuigen om optimaal van de gemeente te genieten. Daarvoor pakt Maasmechelen uit met een volledige strategie én een enorme mediacampagne, tot op VTM toe.
 2. Nieuwe bibliotheek van As ook geopend zonder personeel
  As

  Nieuwe biblio­theek van As ook geopend zonder personeel

  Bezoekers van bibliotheek Het Lichthuis in As vinden sinds kort op bepaalde dagen en uren geen personeel meer terug in de bib. De splinternieuwe bibliotheek die in juni vorig jaar officieel de deuren opende, gaat sinds begin september gedeeltelijk onbemand door het leven. Dankzij een nieuw PLUS-abonnement kan je nu ook buiten de normale openingsuren de bib binnen, zonder dat er personeel aanwezig is. Iedereen vanaf 16 jaar die minstens drie maanden lid is van de bibliotheek kan voor € 5 per jaar een PLUS-abonnement aanvragen aan de balie van de bib. “Bezoekers van de bib kunnen zich als Ambassadeur opgeven en ons zo helpen om Open+ te optimaliseren”, geeft burgemeester Tom Seurs (CD&V) nog mee. In ruil voor een gratis lidmaatschap voor één jaar brengen de Ambassadeurs op regelmatige basis een bezoek aan de bib tijdens de onbemande uren en geven ze feedback over hun bezoek.